SPRIT FEST

På sommaren är det helt okej att vara alkohlist,,, VISST! I alla fall om man är en 21 årig tjej som aa är lite lätt ångest fylld.

Tack.

SÅÅÅÅÅÅÅÅ nu blir det spritfest hemma i klocket på lördag! Yes! Jag och syster tycker ni ska ta med eran bästa blandning och så bjuder vi varandra! Tjiihoo det blir svin kul... Om nån kommer så att säga.. Hm alla är ju så jävla upptagna. Blääääää.
MEN med alkohol i näven är man aldrig ensam.

Gud va ska ni tro om mig.

Men jag är i en liten lätt livskris.. Som jag kanske har varit i de senaste tre åren sen jag sluta gymnasiet. MEEEEEEN nu ska jag och Alex flytta våra liv typ två timmar väst. Det är Örebro vi snackar om. Vet de fan va vi har ställt till med men,, lägenheten är uppsagd så vi drar... Men det här med ssk??????????????????????????????? Hur många frågetecken finns det??? Vad har jag gjort? Nina Magnusson,,, jordens lilla tveksammaste människa. Finns det nån kurs om att fatta beslut,, skriv upp mig på den då!!

Ha! Men tur har jag i livet. Jag var inne på gina och handlade två plagg av ordinare pris och ett med halva priset. Skulle gått på 525. Men när jag läste på kvittot hade hon dragit halva priset på allt!! Haha! Så 300 kr blev de ;D Fint! Man tackar!

Här är lite bilder från förförra veckan!


Mys dag i Söderköping

Örebro gänget

Hörreni,, ska man alltid ha de så här. Inte veta in eller ut? Va?

Jag vill ha med mig nåt när jag går

Jobb jobb och åter jobb..

OJOJOJOJ ajajajaj,, nu har jag inte bloggat på länge igen..Men

Skit i de!....

Öland på midsommar var bara fullt ös. Men mest rolig var det nog på torsdagen när vi kom ner. Men tyvär så löpte folk med kniv just på våran camping och jaa,, det var dags att åka hem när vi fått höra att en kille dött typ 100m från vårt tält. Jävla idioter, så jävla onödigt!!!!!!!!!!!!!!!
Men vi hade iaf skkkiiiiiiiiiiitttt kul.. Tusen tack syster att du öste med! :)

Sen blev det en jättelyckad utekväll med Sandra, Zalin och Elin. Kul att vi hittade en liten lucka då vi kunde slå ihop oss. Och OJ vad vi jobba på dansgolvet :D

  

En anna kväll blev de årets första aqua golf och sug på vattenpipan.. Fiiinnt :)



Ojoj,, sen var vi ju i Gävle innan midsommar och fira johannas student! De va inte så dumt de heller!



Ojojoj har så mycket bilder men nääää får bli några från Öland och sen orkar jag inte mer..




Igår köpte jag en trisslott och jah!! 25x2 kr vann man! :D Mycket fint. Ska köpa en till och vinna APmycket pengar :D Om jag får bestämma.

Ska jobba helg.. uuhhh.. Ledig fredag. Hoppas på att solen kan kika ner på mig då.. Plzzzzz!!

Idag var jag på fotvård för fösta ggn i livet! Hej sa hon och undra hur gammal jag var. 21, sa jag. Du ser äldre ut, sa hon. Aha, sa jag. Hur gammal e du då? 87a, sa hon.
Vaaa faaann!!?? Här ska jag gå och slappna av och får en jävla urken komplimang.. Nää de där tyckte jag inte om. Och vem fan börjar fråga om åldern innan man ens satt sig? HÅLL KÄFTEN OCH FILA MINA FÖTTER!!

Jaja,, de där med fotvård var nog inget för mig. Mer massage. Måla tånaglarna kan jag göra själv.

Älskling hade gjort paj, städat och tvättat när jag kom hem.. Åh de va härligt!

Hejhopp, fotvårdsstropp!

Vi måste ta hand om varandra