Vakna nätter

Tjohoo!

Måndag igen...

Helgen har varit en av dom bättre :) I fredags var jag hemma med syrran och bara chillerilla. Och lördagen hm jaa spenderade jag 1,5 tim på Cervera. Japp de gjorde jag. Dom ska ju stänga och lilla jag som har sparat mitt present kort på 1000kr, fick i panik köpa nåt bara för att lösa ut det liksom. Inte det lättaste att bli tvungen att handla för så mycket pengar när man inte riktigt vet vad man ska köpa. MEN sen bar de av till linköping hos sofies kille och hans tre kompisar. Det var vinprovning på hög nivå vill jag lova ;D Sen tog vi tåget hem vid tolv, Linnea och Linn drog hem men jag tyckte de va lite tidigt så jag drog till hugo och träffa Syrran och ida :) Sen kom Alex och gänget och de va ju trevligt :)




Gah,, Jag kan inte sova om nätterna. Igår var jag jätte trött, men så fort jag hamnar i sängen så... nä de går inte. Det var så hela förra veckan också. Hm jaa de blir väll så när man är arbetslös och helt förrvirrad över livet. BLÄ

Så var jag på 12 års kalas igår hos kusinen i lindö. Jag och Malin spelade gituarhero och de va ju inte så dumt. Mycket underhållande :)

Ser fram emot sälen och allt som hör till :D Aahh basta, öl, frusna kinder. Det ska bli så fint!

Ahopp, vad händer idag då?.. Träna kl 17.  De blir bra.

Ta hand om er!

"Vägen som jag färdas på leder ingenstanns"

På benen igen!

Jaha hej hej!

Har legat sjuk i en hel vecka!! Men nu är jag äntligen frisk! :D

Annas 20 års fest var riktigt rolig. Kul när man kostar på sig en riktigt lokal fest med mat, dricka, dj osv.
Måste vart hundra år sen jag var på lokal fest sist.


Sen så har jag ju så klart ångest.. puh.. Har tagit hem massa kataloger från alla högskolor och universitet. Men GAH! Vad i H ska jag läsa? Har panik över mitt liv!!! Är så sjuk trött på att ha de.

För övrig händer de ju inte mycket alls. Alla levar i sina egna världar. Jag vill resa och träffa människor. För här gör man inte de. Konstigt nog.

Amira har dragit till Indien och guuudd jag hoppas hon har det bra :) Tänker på dig gumman!

Jag och alex har laddat hem prisonbreak och har sett tom halva säsong två. Mycket bra serie. Trist bara att man hört att den bara blir sämre.

Blä vad jag är trött på vintern.. Vill ut!! :D Vill ha sol och värme! :D

Burn me out, leave me on the other side..

Ännu en dag passes me by..

Åhå!

Vilken vecka so far!
Har inte gjort ett skit!! Känns det som. Dagarna går,, man blir äldre.
Jävla skit, missade när jobbet ringde förut, kunde fått jobba imorn. Ännu en jävla dag att slå sönder.

Idag tog jag mig upp vid kanske elva.. Drog omkring i lägenheten till... tre? Gick ner på stan. Köpte ett dammsugarmunstycke, ett förkläde, jäst, vetekli osv.
Japp hemmafrun skulle baka.. Bröd.




Kunde fan inte sova inatt. Funderar jag för lite på dan eller varför är de så förbannat svårt att somna ibland? Man har tusen saker att gå igenom i huvet. Man hinner ju inte tänka klart på en sak innna nästa dyker upp. Suck. Jag fick gå upp och klippa slitna toppar mellan 02 och 03. Sen var jag rätt mosig, som alex skulle sagt.

Igår var vår handy man Johan här och hjälpte oss med att sätta upp hyllan i vardagsrumet. Det blev bra! Vi är nöjda. Mycket nöjda. Duktiga jag fixade ju värsta dealen på blocket! Två barstolar för 400 istället för 1200 som dom skulle kostat på ikea. HA! Fan så bra jag kan va ibland. PLUS att jag fynda ett par skor som kostat 1200 och köpte dom endast för 300.. Bra bra bra.





Kallt har det varit på sista tiden! Fick äntligen använda min äkta islänska stickade tröja :) Och DÅ är det kallt vill jag säga!
Haha kolla utväxten! Värsta rävsvansen som tittar fram i bakgrunden :D På fredag ska jag iaf klippa mig.. Sen får jag se vad jag gör med färgen.. Jah.

Nehe nu har vi inte tid att sitta här.. Alex o jag ska se film!

Adios!

What seemed so strong, has been and gone