Sommarlov

SOOOOMMAR SOMMAR OCH SOL!!! AAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej! Här packas det för fulla muggar!! Puh svårt det är när man inte ska ta med sig allt men typ allt.

Och för att backa i tiden så!!

v.20
Minifest hos mig igen.. Fanny, jag och två andra tjejer kunde inte motstå alkoholen och en utekväll var givet.




v.21
Fredag: Sista tentan!!!! SOMMARLOV! AVSLUTNINGSFEST!





Lördag:
Ny butik på gatan har öppnat. Hemmakväll heter den och är typ en vanlig kiosk.. KAN MAN TRO!
MEN!
HELVETE det var den bästa godis kvaliten jag någonsin skådat!! Och när jag tog en tugga.. MY GOD! För att vara en sann godis älskare var detta som att få en fontän orgasm,, Alex sa åt mig att sluta stöna på vägen hem från butiken. Färskt godis är nu mer det bästa jag vet!


Söndag:
Jag har väl nämnt att jag ska börja springa, jodå. SÅ. Jag tog och cyklade ut till Stadium outlet och fann mig ett par bra nedsatta skor som passade utmärkt. Nå, inte så dumma va?

Efter mitt skivstångspass ställde jag mig och lagade min favorit rätt.. Wok med kyckling och nudlar.. MMM!



v.22
Good-bye for now! Avskeds middag med tejerna och till sist ett glas rött. Jag hoppas vi ses i norrköping i sommar tjejer! ;)


Tisdag: Till vårdcentralen, nu jävlar ska huvudklådan DÖÖÖÖ!!! 
Mamma kommer och hämtar prylar! Träna och frysa kortet! PACKA!

Onsdag-Fredag: Göteborg med min käraste,, Ska bli 20 grader och sol. MAN TACKAR!

Lördag: Blir särbo och får 3 sambos! Herre gud hur ska det gå att flytta HEM igen?!?!?!

                                                                    
                                                              Life is a rollercoaster you just gotta ride it


Lördag

Alltså ojojojOJ vilken kanon dag! :D Fy fan va jag ÄLSKAR SOLEN!

Imorse packade jag filt, nackellack, vattenflaska, bullar, böcker och anteckningar i min stora väska och gick till sveaparken.. Precis innan jag skulle gå la jag över lite gyllene tider låtar på min mp3. JAG VET.. Men alltså gyllene tider när sommarsolen kastar sig över en :) aaaaahhh nu jävlar kör vi en sommar till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

I SURVIVED WINTER 09/10!!!

När jag låg där och käka bulle så fick jag ett sms och vips så blev de bestämmt att en utgång skare bli!
Plugget gick sådär. Men OJ vad jag njöt!

Sen kom jag hem, bytte om, och tog ett varv till gustavsviksbadet.. Shit va de är jobbigt att springa och så röd man blir. Såg ut som djävulen själv i ansiktet när jag tittade mig i spegeln när jag kom hem.
ps. Ska jag springa ute så MÅSTE jag inhandla normala springkläder.
ps. Måste kasta mina shorts som det står "Totally true love" på med massa hjärtan. Inte ens min kusin på 13år skulle ta på sig dom.

Nä nu måste jag göra mig fin för att sedan marschera ut på stan..



                                                                          Du är en gangster älskling

Midnatt råder



Man bli aldrig för gammal för att läsa veckorevyns sex frågor. Oftast kan man skratta gött åt de oerfarna små ungdomar som undrar om de fått en orgasm eller om man kan ha sex när man har mens.. ööö.
Men jag kunde inte sluta skratta åt en fråga där svaret var lite överdrivet.. va fan vi är ju inte födda igår liksom..

Fråga: Vad kan jag använda för "saker" när jag onanerar? Har du några tips på saker jag kan använda som finns hemma?

Svar: Ja, du kan väl egentligen använda vad som helst med en form du gillar, om det inte är vasst på något sätt. Vi har ju klassikern gurkan, ljus (givetvis inte brinnande) och duschmunstycket.

Hahaha vem fan skulle stoppa ett brinnande ljus i fittan?!

Nu undrar ni kanske varför jag ligger och bloggar kl 00:10 på en fredag.. Och jag ska säga att jag har fan ingen aning. Har inte gjort nåt vettigt alls idag. Förutom en linssoppa. Och pluggat lite. Thats it.



Heyy fick mitt sommarschema idag!! Gissa om jag blev glad när jag såg att jag är ledig midsommarhelgen!! YES! Jobbar midsommarafton dock men till halv fyra och det är ju helt okej :)

                                                                                                    Våga göra fel


Vårruset

Hörde folk som heja utanför fönstret och vad är det jag ser.. Det är ju vårruset i Örebro!
Liljan och Anna hann jag se.. Duktigt tjejer! Blev lite sugen faktiskt. Jag hatar, verkligen hatar att springa. Den enda gång jag har försökt bli bra på att springa var när man skulle klara strömmen på 15 min i skolan. Jag var ute och sprang på VINTERN för att bli bra till sommaren. Jag hade bestämmt mig att klara det. Men det gick åt helvete. 17 minuter tog det och jag höll på att dö. Mina kära klasskompisar däremot tog fuskvarvet och satt och väntade in tiden för att sedan få sitt MVG. Det är ju fan att man är en sån jävla mes.
Men nu blev jag sugen. Kommer ju inte köpa nåt träningskort när jag flyttar hem över sommaren. Så det skulle ju vara perfekt om jag kunde tycka att det var roligt. 

Ni här väll inte missat det här!!
                                                                                           
                                                               Det är en talang att ge komplimang!


Egen hårinpackning


Thihihihi så här ser jag ut just nu.. Alex har hjälpt mig att sno in håret med plast. Jag har nämligen gjort en hårinpackning bestående av olivolja och äppelcidervinäger. Luktar skit. Men resultatet skall bli slående.. Har jag bestämt.

Idag följde Alex med på skivstångspass. Det var kul.. Länge sen jag träna med någon. Han va duktig men jag var starkast eller "uthålligast" som Alex kallar det ;)

I onsdags var jag, Malin och Ida på Hugo när dom firade 10 år. Stammis syrran fick ju ta med en vän och när det bjöds gratis dricka och mat kunde hon ju inte tänka på någon annan än mig. Buffen var lyxig och god, och att beställa vilken drink man vill i baren är ju aldrig fel. Synd bara att det var så förbaskat kallt.



Helgen fortsatte med godheter hemma hos mormor och morfar. Lite vin, ost och kex med kusinerna på fredagen och sedan en hel dag med syster i sthlm i lördags. Jaa ännu en trevlig helg har gått..

                                                                                                          Från och till

Hmm.

Så här är det i mitt och Alex förhållande.

När Alex blir tvingad och kolla på en romantiskfilm blir han lätt uttråkad och undrar alltid när den ska ta slut. Jag sitter och gråter för att filmen är så rörande.

Men...

När jag blir tvingad att kolla på fotboll blir jag lätt uttråkad och undrar när vi ska byta kanal. Alex sitter med ett brett leende för att barcelona har vunnit la liga. När alla spelare står och hoppar och håller om varandra ler alex ännu mer. (Händer just nu as we speak)

Så slutsatts. Ett fotbollslag med två förälskade bögar som vinner VM skulle vara en ypperlig film för mig och min karl. Var hittar jag en sådan?

                           I´ve got too much life running through my vains going to waste


Härliga helgnöjen!

Heeeeeeeeeeeej!!

Ahh efter en sån här rolig helg är man glad ända in på veckan :)

I fredags var det den 7 Maj 2010 och det innebar att det var fem år sedan jag och Alex ingick partnerskap.
Det är fasansfullt hur snabbt tiden har gått!
Eftersom Alex hade tenta på lördagen fick de bli en aktivitetsdag i Örebro.
När Alex var i skolan passade jag på att baka bullar, kakor och göra lyxiga räkmackor. Sen drog vi till stadsparken och njöt av solen, räkmackorna och kajsa Wargs hus i Wadköping.






Sedan åkte vi lite vilse i Aspholmen innan vi hittade Lager 157, där det fyndades lite t-shits, koftor och en sjal.


Sen bar det av till naturens hus. Vi hittade en bänk och drack te och kaffe till nybakat fikabröd :)



Snacka om pensionärer!! Haha,,

Sen bestämde vi att göra oss av med alla småmynt vi hade liggandes här hemma. Vi fick ihop de till 100kr, och jag, ensam, så klart, alex skäms ju för allt, fick gå in i kiosken och be om fyra trisslotter för alla mynten. Kioskägaren blev jätteglad och brydde sig inte om att räkna och önskade mig lycka till.
Och vi vann.... 100kr ;D



Sen beställde vi hem käk och såg "Shutter Island". As bra film.. Leo är ju så himla bra skådespelare! 



Det blev en trevlig dag, speciellt när Alex överaskade mig att han bokat två hotellnätter i Göteborg  :D yeah.. gissa om jag blev glad när jag fick veta att de bjuds STOR frukostbuffe.. Ahhh är det nåt jag älskar är det frukost!! Och Alex så klart ;P

MEN i lördags blev det ännu roligare!! Då kom hela grabbgänget upp, och alla töser från skolan, och festade hos oss. Det blev en riktigt rolig fest med lite lekar, tequila och så klart hög musik.


Hehe jaa sen blev de utgång och mycket dans, mcd och skratt ;)

Det är alltid lika kul när Alex vänner är här.. Man får sig ett bra skratt :) Det var länge sen jag skrattade så mycket som i söndags när Jessica och Collin drog blåsningen på oss allihop. Bra jobbat hörrni! :P

Nu är de tid att se Håkans bar!!

Puss och kramar! 

                                                                                                  Byta hudkostym

I want candy


I lördags blev jag och Alex bjudna på en riktigt god kladdkaka som hans mor bakat. Den skulle tydligen innehålla cocosmjölk. Så jag googla runt lite för att hitta receptet men ack.. så kom jag in på de här godbitarna istället.. Det vattnas nåt otroligt i munnen!! AH så gott de ser ut!

Marängbomb med jordgubbar och hallon.


Nougatkaka.


Klassisk brownie och rostad kokoskaka.
Usch jag har kommit in i nån mat svacka. Så fort jag ätit så tänker jag på vad jag ska äta här näst. Shit.. inte bra.

Sen googlar jag resor också... Känns så himla rörigt alltihop. Alex vet inte om han kan åka i sommar och då vet jag inte om jag ska vänta och se om han får ledigt eller om jag ska dra ihop nåt med syster.
I helgen skulle ju jag och Alex ha åkt på nåt romantiskt eftersom vi firar femårs jubileum. Men typsikt så har alex omtenta på lördag så vi får stanna här i Örebro. Känns för himla trist.
Hörrni!! Har ni några bra tips på vad man kan göra?? Det vore uppskattat!

Men på lördag kommer iaf några av grabbarna upp och mina damer från uni och festar med oss.. Det ser jag fram emot!

OCH nästa vecka åker jag till Norrköping, Gävle och Stockholm. Så lite resande blir de ju iallafall :) 

                                                                            And then one thing led to another


Latest news

Hej allihop!


Det är inte ofta man blir glad av brev längre. Men när man får ett från Chris och Gloria i Australien så blir man varm om hjärtat :) Vi bodde hos dom i en vecka och jobbade på deras organiska farm. Vi hade riktigt kul tillsammans. I julas skickade vi ett julkort men vi trodde det inte hade kommit fram eftersom dom inte svarat. Men bättre sent än aldrig. Gud så glad man blir!! :)






Den här iden fick jag av min kusin som hade flera glasburkar med ljus. Det var fint tyckte jag och tog tillvara på burken från pastasåsen igår. Vad tycker ni? Alex tycker jag är en luffare :P





Nybakat igen! Det är ju för härligt. Hade jäst och mjölk som gick ut idag så jag tog tillvara på varenda droppe ;) Synd att de bara fanns vita vallmofrön. Hade sett bättre ut med svarta. Men gott ska de bli och dessa ska ätas till housewives ikväll! Mmmm




Nu när gitarrlektionerna är slut får jag äntligen välja låtar själv.. Så jag kunde inte låta bli att hänga en stund på bibban igår och hittade endel bra noter,, men mest som passar till att spela på piano. OCH nu är jag brrra sugen på att komma hem och spela "bellas lullaby" från twilight och flera låtar från Enya. Sorry familjen..

Visst är låten vacker?




I lördags åkte jag och Alex hem från hans föräldrars nya land ställe. Vi skulle ut och ro men båten var trasig ;L Men på hemvägen såg vi en starkt lysande regnbåge.. Och visst ser det nästan ut som någon från ovan har sänt ner vägen till himlen! Regnbågar är ett häftigt fenomen.. 




På valborg var vi hemma hos Amira. Tyvär blev de inga bra bilder så de fick bli den här när vi är påväg till efterfest. Hade med oss massa sprit men alla däcka :P Så kan de gå. Kvällen innehöll grillning, öl öl öl, bubbelbad, utkastning av taffsande stockholmare, engelskman som däckade av sitt eget ölspel och så klart efterfest på de ;D

                                                                                                       So long suckers!