Lediga tisdag

Hej ni!

Jaha, era brunfisar. Kul att man har jobbat tors-mån. Typiskt. Men pengar är allt, som jag brukar säga.

Idag gick jag iaf hem till klocket och satt i,, jaa det mulna vädret och läste bok och nt. Spelade piano, vilket jag numera gör allt för sällan. Vill ha den här!! Sen tränade jag, spelade gitarr, rensa lite i garderoben, laga mat och såg desperate. Fin dag ändå.

MEN nu till det viktiga.. I fredags blev jag bara för LYCKLIG då jag på systembolaget i HAGEBY CENTRUM får syn på (en av dom alla) öl vi drack DOWN UNDER, VB heter den och ah de va bara för härligt att hålla i en igen! Köpte en och har den i tyggt förvar. Inte i magen då, utan i kylen. Den kommer INOM EN SNAR FRAMTID förtäras då solen värmer som mest,, eller kanske på valborg. Nä,, jag ska nog dricka den i solen. Omg hej alkohlist! Nu ska jag sluta prata om den.



Ni har väl inte missat årets sommarplåga? Haha här är den! Inte så dum inte! Va tycker ni?



Åhh dumma dumma Nina som tackar så fint ja till att jobba valborgs kvällen. Brukar ju alltid ha de så fint och sova på landet. Nu kommer jag få stressa ut och missa grillningen. Surt. (Men jag ska inte klaga)

Nä, fira ni som kan! Morsning!
 
Som att vinka åt en blind, som att skrika åt en döv

.........

No matter gay or grim
It's those tiny little sparks
Daily life that makes me
Forgot my wounded heart


It doesn't matter when
It may rain or it may shine
Blurred memories of us
Come back from time to time


No matter gay or grim
It's those tiny little sparks
Daily life that makes me
Forgot my sulky heart


It doesn't matter when
It may rain or it may shine
But you will always be here
Stored inside my mind



Och han sa "Det här är kärlek"


Jobbar måndag

Hej bloggworld! Hahaha...

Idag har jag jobbat 14-21. Trevligt att gå till jobbet. Men.... men, hur fan funkar vissa människor?

Framtiden är ovis och ett stort jävla frågetecken. Det är allt jag vill säga om det. Puh.

Måste komma på nåt bra att göra på min och alex 4 års dag! Tips!? Jobbar till fyra tyvär, men hm.. Klurar.

I lördags fick jag med mig min lilla arbetskollega Angelica till grillfest hos Kim. Det var längesen jag gick ut med killgänget. Och det var riktigt roligt! På otten fick vi syn på teliamannen. Skaka hand med honom OCH sen får jag syn på Joker från Rederiet. Haha! Och va säger jag till han då.. :P Var har du Uno? AAahahahaha! Sen dansade jag och Angelica sista lugna dansen med honom. Haha.. ja fråga mig inte. Tack för en kanon kväll Angelica, fint att du ställde upp! ;) Hehe..  



17 grader på fredag enligt nt! Woho! Vad händer då mina vänner?

Imorn ska jag och Alex vår städa. Ser ut som faan här. Om ni ville veta.

Påsken var härlig uppe hos mina kära morföräldrar. Morfar drog fram dragspelet och jag uppskattar det lika mycket varje gång. Fast jag dansar inte runt runt  längre som jag gjorde när jag var  liten. Hihi..


Träffade även min smarta morbror Åke och mina små kusiner. AAh Vad dom växer! Undra hur mycket man förändras själv nuförtiden.. Det känns ju inte som att det hänt nåt sen högstadiet.. Fast haha det har de ju. Men man märker det inte så väl själv.

15 eller 16 år.. Minns inte rikigt..

Nä good night everybody!

Now we´re lost in the haze

Solig måndag..

Våren har kommit! Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Rattmuffen får nu gå i ide.


Helgen har varit lysande! Hehe.. Kvällen hemma hos mig blev nog rätt lyckad ändå. Men puh.. inte lätt att städa, handla toalettsits, fixa håret, sminka sig och duka på samma dag. Men som sagt hade riktigt kul och vi blev ju sju istället för fem,, så gänget växer. Trevligt.



Nä nu får de bli lite lugna helger framöver.. Ska ev åka upp till den andra halvan av släkten i gävle över helgen. Saknar mina små morföräldrar.

Idag har avrit en riktig bra dag! Vaknade av att solen sken. Jag öppnade fönstret och tog en frukost bestående av skivad banan, hallon, blåbär, fil och start. Mmmmmmmm!! Satt och åt, solade ansiktet och lyssnade på radio. Sen tog jag och Alex årets första glass ute :) Satt sedan och sola en stund i folkparken,, Det var riktigt härligt. Tittade på ankor och alla utslagna blommor. Kl 17 var det träning i 75 min med syrran. Jobbigaste passet på läääänge. Gick hem i kvällssolen och åt middag med min älskling. Sen hem till Linnea en sväng. Mycket trevlig dag måste jag säga.

Saker och ting ljusnar när det blir ljusare.

Har tänkt på en sak. Tänk om ingen visste när den är född. Ingen visste sin ålder. Skulle man leva mer fritt då? Liksom inte känna det här att tiden rinner ur sina händer. Hm vet inte hur jag ska förklara. Men det är lite sjukt vad man kan hänga upp sig på åldern. Varför måste våra liv vara mätta i år?

Nä nu ska jag kasta mig på min darling som ligger i sockar och badshorts i soffan ;) hehe han är för söt.

Adjö
Den sista pusselbiten är ännu inte lagd

1 April och jag sket en sill!

Nääää då.

Haha! Jag är ju bara för härlig. Igår när det ringde på dörrn stod jag på toalettlocket. Hurtig som man är skulle jag hoppa ner och öppna dörrn. Istället blev det -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! *PANG* ajajajajajjajajajaj!
Jag gled och pajja hela jävla toalettsitsen, föll ner på golvet och slog i knät i listen. Så jävla förbannat onödigt.

Finns det nåt roligare än att gå och handla en ny toalettsits? Mjää

Idag var jag ju då på infoteket. Mm.. Det var ju givande. Jag blev så peppad så jag gick rakt in på resia och frågade va fan dom höll på med. Och när jag ändå var i farten tog jag optikern på kungsgatan också. Har ju nämligen funderat på optiker och turism. Bland annat måste jag ju säga. Det finns fler alternativ. Visst ni kan tycka att jag är sjuk. Men det är jag också. Sjuk av beslutsångest. Men de vet ni ju som känner mig. Tack.

Vad tycker ni jag skulle passa som?

Jag älskar min pojkvän för mycket. Och jag tror jag informerar honom om det för mycket. Kan det bli för mycket att få för mycket? Jag tror det. Iallafall så önskar jag oss all lycka i framtiden. Och även till en speciell liten dam som väntar lycka ;) Och till er som bryr sig om min fåniga blogg. Hehe..

Idag har jag jobbat och de känns mycket bra. Ska även jobba imorn. Sen blir de kalas för lill kusin i Jursla.

Bye bye!

Vi är inte vuxna eller barn. Vi är människor med mer eller mindre livserfarenhet.