Välkommen Våren!

Tjenixen!

Fredag och fit for fight... .. .. eller nä. I onsdags när jag jobbade gjorde jag illa ryggen. Vet inte rikigt vad jag gjorde för det kom rätt plötsligt. Har funderat lite på vad som kan ha hänt och jag har kommit fram till tre orsaker:

1, Jobbet. Så klart. Förpestar både kropp och själ.
2, Skivstångspassen. I måndags bestämde jag mig för att lägga på vikter. Kanske inte var redoför det. He
3, Madrassen. Som jag sovit på hos min käre Alex den sista veckan. Jag veeeeeeeet att ni tycker det låter knäppt men vi båda vägrar att trängas i hans minibädd. Så vi är båda mykt överens om saken.

Men iaf. Tror ryggen har tagit lite extra stryk på sista tiden. Bara den blir bättre! GAH inte sämmre!

Fööööörr.. Vi ska ju till fjällen !!!!!!!!!!!! :D
Det ska bli kanoners. Dock är det ju till det gamla vanliga Lindvallen/ Högfjället men nu blir det ju mer Afterski och partaj som man tyvär missat när man varit uppe med familjen. Hoppas bara på en bra rygg och fint väder =) oh yes. Två veckor kvar!

Dock är det endast EN månad kvar tills ansökan till högskolan ska vara inne. Men jag tror TROR.. att jag ska läsa till barnmorska. Jag tror de iaf. Lite synd att det tar 5,5 år. Känns mycket. Men aa .. Så långt har jag iaf kommit i min utredning. Får se vad som händer.

Allt jag vill är att få flytta här ifrån. Tillsammans med min älskling. Ha ett eget kök, en egen hall, ett eget vardagsrum... aa ni fattar. Fy faaan så skönt. Frihet.

Idag är jag glad. Dels är det för att solen har varit underbar den här veckan. Vårkänslor om inte annat. Men mest glad är jag för att Linnea är hemma från Halmstad. Har saknat henne för mycket sen hon flytta. Ikväll ska Johanna, Linnea och jag laga lite go mat och gärna nån ännu godare efterrätt (= snacka lite gojja och bara vara vi =)
Linnea kommer ju hem över påsken också och även så gör min Amira =) då jävlar amalis ;P

Älsklingen bara jobbar kväll och då drar jag ofta och tränar. Det har blivit så på sista tiden när jag inte fått jobba så mycket. Tycker om att träna. Gör det gärna ofta. =) så är det med de.

Har ju funderat på att klippa mig. Boka in en tid. Just det gjorde jag idag. På Face. För mina ögonbryn. Så ehm.. fel det blev.

Till sist vill jag bara säga "Välkommen våren" Du är väntad och längtad.
Hej!

Komfirmations reunion

Tjenis Penis!

Ännu en lördag avklarad.
Jag har jobbat kväll. Trist men det var rätt okej ändå.
Värre att man ska upp 6.00 imorn och jobba till tre! BLä.
Men vaddå, pengar är ju allt.
he

Igår var jag med Malin. Spejsa hennes hår med lite hårfärg. Det blev fint =)
På kvällen for vi med spårvagnen till haga där någon förfest skulle äga rum. De blev rena rama komfirmations reunion när jag där träffade Alex och Borgvall. Den ende som saknades var väll kanske Nenne. Ha!
Härliga tider.

Just nu sitter och och väntar på att min Alex ska återvända till klockaretorpet så vi kan åka hem till han och sova så snart som möjligt. Vi båda ska ju upp tidigt imorgon. Min lilla älskling spelar ju nu mera fotboll och har även börjat ha matcher på helgerna. Han hade ju sin come back i början av oktober 06 då han i första matchen bröt nyckelbenet och fick därmed vänta till feb 07 för att börja spela igen. Du är så duktig bejbi! I love you! (=

Och här är gobiten, sötare än socker..
image7



I torsdags var jag hundvakt i 7 min. Systerns kille har ju skaffat sig en hund.

198207-5

Chiko heter den. Men jag föredrar Fröling. Han är såååå söt. MEN. När jag var hundvakt skulle vi på promenad. Hunden bajsar och moi tog ju så klart upp skiten och det stank något fruktansvärt så att jag var tvungen att avbryta promenaden.
Men Fröling. Någon gg kanske vi kan försöka igen. Kanske..

Nä nu måste jag dra..

See you later aligator!



Full och härlig

Hej hopp era jävlar!

Faaaaan... så kul jag hade i helgen!! :D ha!
Det började ju hemma hos min underabara Alex som bjöd på food. Sedan bar det av till Eurobowl. Satte en och annan strike. (ingen). Och sist men inte minst stod jag läääängst fram och dansade/sjöng till Ison och Filles uppträdande på Otten. YES!
Inte nog med det hade jag kastat ut fina komentarer rätt högt, vilket inte var meningen, men aa de blev väll bara så :P

                               När man är full och härligt.. så är man full och härlig

Så är det ju bara.


198207-4


 198207-2
Här är vi. Goa och glada. Tydligen måste jag ha träffat på Karin när blixten träffat oss. Va vet jag. 


 Igår blev jag ju bara för glad när Sofia ringde. Både hon och Ida var på stan. Ida som då har varit i Åre sedan i december. Inte setts på en evighet. Och Sofia ska vi inte tala om. Sist vi sågs hade vi våra fina, men slitna studentmössor på huvudet. Det var i alla fall riktigt kul att träffa er tjejor igen. Er humor stämmer överens med min och det är guld.

Imorn skulle Malin in till klocket. Och därmed kanske ta er sväng förbi mig eller vice versa. Det ser jag fram emot =) en härlig och trevlig tös de där. ;)
 Sedan har det diskuterats resa till sälen. Får återkomma när det har diskuterats mera.

Egentligen är väll allt bra. Men. Imorse och igårmorse vaknade jag med 250 kg ångest. Är så piss trött på att ständigt gå och tänka på framtiden, utbildning, vad jag vill eller inte vill. AAHHHH!!!!!!! Jävla skit.

Hörre ni.. Vi hörs!